Shop Mobile More Submit  Join Login
have to learned by jerkfreaks have to learned by jerkfreaks
all of that, im still learning.....
Add a Comment:
 
:iconirukanadia:
irukanadia Featured By Owner Mar 29, 2009
laaa..boya ni ko nye ke? ehehe
good job dude!!
Reply
:iconjerkfreaks:
jerkfreaks Featured By Owner Apr 5, 2009
yup...sesama la kita meng'goodjob'kan diri memasing....impian is a wonderful thing...hey u too...keep it up...awesome..:)
Reply
:iconirukanadia:
irukanadia Featured By Owner Apr 7, 2009
yey! smangat!
Reply
:iconjerkfreaks:
jerkfreaks Featured By Owner Apr 11, 2009
:)
Reply
:iconpu3re4mac:
pu3re4maC Featured By Owner Sep 5, 2009
salam...
emm, ko still supply kanvas ke?
bebudak upsi nak order lah,
bleh ke?
Reply
:iconjerkfreaks:
jerkfreaks Featured By Owner Sep 10, 2009
cikgu ek?....pe khabar?....anak dah bape orang?huhu
aku ok jer....tapi nanti ko jadi cam cik pian....nak order tapi xleh nak accept rege dia.....
bukan pasal harga kanvas tapi kos penghantaran....kanvas tetap rege rm6.8 semtr.....aku takkan charge....
so kalau nak cut cost....aku belikan korang datang amik....
Reply
:iconpu3re4mac:
pu3re4maC Featured By Owner Sep 18, 2009
sorry ler lambat bls,Byk assgmnt kna wat,Exam bderet-deret,
Nasib baik anak xbderet-deret, org xbsedia lg nak jd mak,
Cam Xcnfdnt je, prangai pun mcm dlu lg,ssah jgak nk jd mtg ni erk...lg 4thn kot baru nak plan ada anak,
4 ur infmtion,skrg ni knvas ada lg, pkai yg lbih dip dlu,
maybe next sem bru org order,org dah menetap kat Bangi,
So kalau nak ambik knvas bila2 nti,org dtg je lah kat uitm tu,kat bdk2 upsi yg lain org xbrani nk beli coz diorg xreti strecth knvas, tau guna yg dah siap je, maklumla, bakal cikgu, tgan diorg terlebih lembut,ntila klau nk order nti, org order, finally, slmt hri rya, maaf zahir je, klau batin tu rsanya takde kot,klau dtg perak, singgah ler Taiping, Adiosss...
Reply
:iconjerkfreaks:
jerkfreaks Featured By Owner Sep 19, 2009
:)k....sama-samala .....
Reply
:iconwukang:
wukang Featured By Owner Feb 15, 2009
weh gempk r ko...berbangga aku sebagai ex stdnt ikip ha3x..all the best..
Reply
:iconjerkfreaks:
jerkfreaks Featured By Owner Feb 20, 2009
waaa...tak sangka kan benda yang kitapun tak sangka....anyway...sekarang nipun dah jadi satu badge...so sesama kita...:)
Reply
:iconlil-illusionist:
lil-illusionist Featured By Owner Nov 24, 2008
duudee tht's awesome!
Reply
Add a Comment:
 
×




Details

Submitted on
November 19, 2008
Image Size
5.3 MB
Resolution
3008×2000
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
204
Favourites
1 (who?)
Comments
12
Downloads
2

Camera Data

Make
NIKON CORPORATION
Model
NIKON D70s
Shutter Speed
10/130 second
Aperture
F/4.5
Focal Length
44 mm
Date Taken
Nov 9, 2008, 11:16:40 PM
×